Meteo: Ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα

Meteo: Ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα

Αναμένεται βελτιωμένος, με λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές που προοδευτικά θα σταματήσουν.

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, την Κυριακή του Πάσχα, 5 Μαΐου, αναμένεται προοδευτική υποχώρηση της αστάθειας χωρίς όμως να λείψουν οι τοπικές βροχές.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένονται τοπικές βροχές σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, στην Εύβοια και στις Σποράδες, φαινόμενα που προοδευτικά θα σταματήσουν.

Βροχές και σποραδικές θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, φαινόμενα που προοδευτικά θα περιοριστούν στην Κρήτη.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν δίνοντας πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινά κυρίως ηπειρωτικά τμήματα.

Στην Αθήνα είναι πιθανό να εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές μέχρι το πρωί κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού, αλλα προοδευτικά θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα να εκδηλωθούν παροδικοί όμβροι στα ορεινά.

Πηγή: Meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT