Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Μία νεκρή

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Μία νεκρή

Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα που έπεσε με το αυτοκίνητό της στον μόλο της Αγίου Νικολάου, στο βόρειο λιμάνι της πόλης. Ερευνα του Λιμενικού για τα αίτια της πτώσης του ΙΧ στην θάλασσα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρή ανασύρθηκε από τη θάλασσα την Κυριακή του Πάσχα μία γυναίκα, η οποία έπεσε με το αυτοκίνητό της στον μόλο της Αγίου Νικολάου, στο βόρειο λιμάνι της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο βρέθηκε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μέσα στην θάλασσα, στη δυτική πλευρά του βόρειου λιμανιού.

Πολίτες αντιλήφθηκαν την πτώση του αυτοκινήτου στη θάλασσα και άμεσα ειδοποίησαν το κεντρικό Λιμεναρχείο. Στο σημείο έσπευσαν ένας ιδιώτης δύτης, που είδε ότι υπήρχε άνθρωπος μέσα στο αυτοκίνητο, γερανός, στελέχη του Λιμενικού και πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Επειτα από λίγη ώρα η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή και η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».

Στη συνέχεια, η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Παράλληλα, το Λιμενικό έχει ξεκινήσει έρευνες για την διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο βρέθηκε στην θάλασσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT