Δυτική Ελλάδα: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για ενδοοικογενειακή βία

Δυτική Ελλάδα: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για ενδοοικογενειακή βία

Ενας από τους συλληφθέντες απείλησε τη σύζυγό του με μαχαίρι, ενώ στην συνέχεια στράφηκε εναντίον των παιδιών του

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας. Τις τελευταίες 48ώρες συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, στον Πύργο και στην Πάτρα πέντε άτομα, ενώ σχηματίσθηκαν συνολικά οκτώ δικογραφίες.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας άνδρας στο Αγρίνιο, διότι απείλησε τη σύζυγό του με μαχαίρι, ενώ στην συνέχεια απείλησε τον ανήλικο γιό του και την ενήλικη κόρη του.

Ακόμη, συνελήφθη μια γυναίκα, σε βάρος της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία, διότι απείλησε και προκάλεσε σωματικές βλάβες στον πατέρα της.

Σε μία άλλη περίπτωση, επίσης στο Αγρίνιο, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή  απειλή, ενδοοικογενειακή  σωματική βλάβη και εξύβριση.

Σε περιοχή του Πύργου, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, διότι την απείλησε και την εξύβρισε,  ενώ παράλληλα την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο κεφάλι της.

Τέλος, συνελήφθη στην Πάτρα ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που έκανε σε βάρος του η μητέρα του, για απειλή, μέσω τηλεφώνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT