Πάτρα: Ανατίναξαν ΑΤΜ και κατάφεραν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό

Πάτρα: Ανατίναξαν ΑΤΜ και κατάφεραν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό

Κοντά στο σημείο της έκρηξης βρισκόταν φύλακας γειτονικού εργοταξίου και οι δράστες του ζήτησαν να απομακρυνθεί

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων σε σούπερ μάρκετ της περιοχής Οβρυά στην Πάτρα, ανατίναξαν σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες και στην συνέχεια κατάφεραν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κράνη, έφτασαν έξω από το σούπερ μάρκετ με δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Στην συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς το ΑΤΜ, όπου τοποθέτησαν εκρηκτική ύλη.

Εκείνη την στιγμή οι άγνωστοι δράστες αντελήφθησαν ότι κοντά στο σούπερ – μάρκετ βρισκόταν ένας άνδρας, ο οποίος εκτελούσε χρέη φύλακα σε γειτονικό εργοτάξιο και τον προειδοποίησαν να απομακρυνθεί, επειδή θα ακολουθούσε έκρηξη.

Αμέσως μετά, οι δράστες ανατίναξαν το ΑΤΜ, πήραν άγνωστο μέχρι τώρα χρηματικό ποσό και έσπευσαν να απομακρυνθούν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών για τον εντοπισμό των δραστών, έχουν πάρει κατάθεση από το άτομο που βρισκόταν την ώρα της έκρηξης στην περιοχή του σούπερ μάρκετ και είδε τους δράστες, ενώ παράλληλα αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT