Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Πού καταγράφονται προβλήματα

Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Πού καταγράφονται προβλήματα

Σε ποια σημεία των εθνικών οδών θα αντιμετωπίσουν προβλήματα οι οδηγοί

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί η επιστροφή του δεύτερου κύματος των εκδρομέων του Πάσχα, αφού μετά τη μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς για σήμερα πολλοί αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να παρατείνουν για ακόμα μία ημέρα τη διαμονή τους στην περιφέρεια.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών – Κορίνθου, καθώς τα προβλήματα ξεκινούν από το ύψος της Κινέτας με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες έως την Ελευσίνα.

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας όπου μέχρι στιγμής υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις στα διόδια Αφιδνών.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στα διόδια Μαλγάρων.

Από την Τροχαία εκτιμούν ότι όσο περνάει η ώρα η κίνηση θα αυξάνεται και αναμένεται να εκτονωθεί αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6 το πρωί χθες μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα συνολικά 112.975 αυτοκίνητα (65.756 από την Αθηνών – Κορίνθου και 47.219 από την Αθηνών – Λαμίας). Επιπρόσθετα από τις 6 το πρωί σήμερα έως τις 6 το απόγευμα 44.200 οχήματα επέστρεψαν στην Αττική μέσω Αθηνών – Κορίνθου και 32.658 από την Αθηνών – Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 23.00 σήμερα ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT