Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης – Διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Λαμίας

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης – Διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Λαμίας

Το αίτημά του έχει υποβληθεί ήδη από τις 26 Απριλίου στη διεύθυνση της φυλακής Δομοκού όπου κρατείται

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίτηση αποφυλάκισης έχει καταθέσει ο Ηλίας Κασιδιάρης, πρωτόδικα καταδικασθείς για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής σε 13 χρόνια κάθειρξη. 

Το αίτημά του έχει υποβληθεί ήδη από τις 26 Απριλίου στη διεύθυνση της φυλακής Δομοκού όπου κρατείται, η οποία το διαβίβασε στην εισαγγελία Λαμίας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η εισαγγελική πρόταση και η τελική απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Πρόκειται για τα ίδια όργανα και φυσικά πρόσωπα που έκριναν προ ημερών το αίτημα του αρχηγού της Χ.Α. Νίκου Μιχαλολιάκου αποφασίζοντας τελικά την υφ’ όρων απόλυσή του. 

Τυπικά ο Ηλίας Κασιδιάρης πληροί τις προϋποθέσεις για την αποφυλάκισή του ήδη από τον Φεβρουάριο καθώς έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του και σύμφωνα με τη συνήγορό του Βάσω Πανταζή «έχει καθαρό πειθαρχικό μητρώο και λαμβάνει άδειες από τη φυλακή».

Αναφερόμενη στην υπόθεση των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», η κ. Πανταζή υποστήριξε ότι δεν συνιστά -τυπικά τουλάχιστον – εμπόδιο για την υπό όρους αποφυλάκιση του Κασιδιάρη, καθώς η υπόθεση παραμένει στο στάδιο της άσκησης ποινικής δίωξης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή