Αυξημένη παραμένει η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου

Αυξημένη παραμένει η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου

Σύμφωνα με την τροχαία, ομαλά διεξάγεται αυτή την ώρα η κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραμένουν τα προβλήματα στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, καθώς συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα.

Ειδικότερα, με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους, ενώ μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ύψος της Κινέττας και των Μεγάρων. Αντίθετα, ομαλά διεξάγεται, σύμφωνα με την τροχαία, η κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα έχουν επιστρέψει στην Αττική μέσω των Εθνικών Οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας 76.858 οχήματα. Συγκεκριμένα 44.200 πέρασαν από το ρεύμα εισόδου στα διόδια Ελευσίνας και 32.658 από τα διόδια Αφιδνών. 

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 23:00 σήμερα ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Παράλληλα, όσον αφορά την επιστροφή των εκδρομέων στη Θεσσαλονίκη, αυτή την ώρα συνεχίζεται η αυξημένη κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων. 

Ωστόσο, εξομαλύνθηκε η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό στα διόδια Σιατίστης και Πολυμύλου, όπου νωρίτερα υπήρχε αναμονή στο ρεύμα προς τη Θεσσαλονίκη και χρειάστηκε να ανοίξουν κατά διαστήματα χωρίς κόμιστρο για να αποφορτιστεί η κυκλοφορία.

Ομαλή είναι η διέλευση και από τα διόδια στης Εγνατίας Οδού στην Ανάληψη και στην Ασπροβάλτα. Επίσης, ομαλή είναι και η επιστροφή από τη Χαλκιδική.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT