Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα

Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα

Live εικόνα από την κίνηση στους δρόμους

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανονικά και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα με την κυκλοφορία να έχει ομαλοποιηθεί στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, όπου υπήρχαν νωρίτερα μεγάλες καθυστερήσεις μετά τον Ισθμό μέχρι τα Μέγαρα.

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει και η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας.

Νωρίτερα, εξομαλύνθηκε η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό στα διόδια Σιατίστης και Πολυμύλου, όπου υπήρχε αναμονή στο ρεύμα προς τη Θεσσαλονίκη και χρειάστηκε να ανοίξουν κατά διαστήματα χωρίς κόμιστρο για να αποφορτιστεί η κυκλοφορία.

Ομαλή είναι η διέλευση και από τα διόδια στης Εγνατίας Οδού στην Ανάληψη και στην Ασπροβάλτα. Επίσης, ομαλή είναι και η επιστροφή από τη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα είχαν επιστρέψει στην Αττική μέσω των Εθνικών Οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας 76.858 οχήματα. Συγκεκριμένα 44.200 πέρασαν από το ρεύμα εισόδου στα διόδια Ελευσίνας και 32.658 από τα διόδια Αφιδνών. 

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 23:00 σήμερα ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT