Σάμος: Προφυλακιστέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της

Σάμος: Προφυλακιστέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της

Κατά την απολογία της, η κατηγορούμενη επανέλαβε ότι προέβη στο έγκλημα καθώς δεν άντεχε, όπως ισχυρίστηκε, την κακοποιητική συμπεριφορά του 70χρονου. Θα κρατηθεί προσωρινά στο αστυνομικό τμήμα του νησιού

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε, μετά την απολογία της την Τετάρτη, η 49χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο.

Κατά την απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας, η κατηγορούμενη επανέλαβε ότι προέβη στο έγκλημα καθώς δεν άντεχε, όπως ισχυρίστηκε, την κακοποιητική συμπεριφορά του 70χρονου πατέρα της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κατηγορούμενη θα κρατηθεί προσωρινά στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, όπου θα παρακολουθείται από τις αρμόδιες αρχές, ώστε να διασφαλιστεί η ορθή λήψη της φαρμακευτικής της αγωγής. Στη συνέχεια, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς της σε ψυχιατρική κλινική.

Από την πλευρά της, η συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε η 49χρονη να παραμείνει σε δομή για άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας, έως τη διεξαγωγή της δίκης.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου στο Βαθύ, ενώ στη συνέχεια η 49χρονη τηλεφώνησε στην αστυνομία και παραδέχθηκε την πράξη της.

Ο 70χρονος ήταν δημοφιλής στο νησί, έχοντας βοηθήσει πολύ κόσμο. Ζούσε μόνος του στο σπίτι, ενώ η κόρη του ζούσε στην Αθήνα και τον επισκεπτόταν τακτικά, όπως αυτές τις ημέρες που μετέβη στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα.

Ο άτυχος άνδρας είχε εργαλεία στο σπίτι του και φαίνεται ότι η κόρη του χρησιμοποίησε ένα από αυτά και τον χτύπησε στο στήθος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT