Πάτρα: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες μελών σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά σε ανήλικους

Πάτρα: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες μελών σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά σε ανήλικους

Η εγκληματική οργάνωση, η οποία διακινούσε ναρκωτικά, μεταξύ άλλων και σε σχολικό συγκρότημα, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Διώξης Ναρκωτικών στα τέλη Απριλίου

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας τεσσάρων ανδρών που συνελήφθησαν και κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Πάτρα, μεταξύ άλλων και σε σχολικό συγκρότημα.

Οπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., η δημοσιοποίηση «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τέλεσαν, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».

Δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των συλληφθέντων εδώ.

Υπενθυμίζεται πως η εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Διώξης Ναρκωτικών στα τέλη Απριλίου. Συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα και συγκεκριμένα τέσσερις άνδρες που κατηγορούνται ως αρχηγικά μέλη, καθώς και έξι άνδρες και δύο γυναίκες, που κατηγορούνται ως μέλη της ίδιας οργάνωσης.

Μάλιστα, μεταξύ των συλληφθέντων συγκαταλέγονται και τέσσερις ανήλικοι, ηλικίας 14, 15 και 17 ετών. Επίσης, συνελήφθησαν έξι γονείς και κηδεμόνες των ανηλίκων, καθώς και μαθήτρια Λυκείου της Πάτρας, που παρέλαβε ναρκωτικά από την εγκληματική οργάνωση, για ιδία χρήση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT