Ηλεία: 37 άτομα με τροφική δηλητηρίαση μετά από γλέντι

Ηλεία: 37 άτομα με τροφική δηλητηρίαση μετά από γλέντι

Μιλώντας στην «Κ», ο αναπληρωτής διευθυντής του Κέντρου Υγείας, Σταύρος Λεβέντης, επιβεβαίωσε πως πολίτες από 15 έως 90 ετών επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας με τα συνήθη συμπτώματα δηλητηρίασης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τροφική δηλητηρίαση υπέστησαν 37 κάτοικοι του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στην Ηλεία, τη Δευτέρα του Πάσχα.

Μιλώντας στην «Κ», ο αναπληρωτής διευθυντής του Κέντρου Υγείας, Σταύρος Λεβέντης, σημείωσε πως πολίτες από 15 έως 90 ετών επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας με τα συνήθη συμπτώματα δηλητηρίασης. Οι γιατροί τους χορήγησαν φάρμακα και ορούς και, εντός δύο ωρών, αποχώρησαν

«Παρ’ ότι κάθε χρόνο δεχόμαστε ασθενείς με τέτοια συμπτώματα, κατά την εορταστική περίοδο, φέτος εξαιτίας μαζικής δηλητηρίασης συνολικά 37 πολίτες έφτασαν στο Κέντρο Υγείας από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 19:00 το βράδυ».

Μετά τις καταγγελίες κατοίκων επιβεβαιώθηκε πως όλοι τους είχαν υποστεί τροφική δηλητηρίαση από κατανάλωση τροφίμων, κατά τη διάρκεια του γλεντιού που ακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στο χωριό.

«Ευτυχώς όλα τα περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα, κανένας δεν χρειάστηκε να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, ενώ όλοι οι πολίτες, αποχωρώντας από το Κέντρο, έλαβαν οδηγίες για το σπίτι», επισήμανε ο κ. Λεβέντης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT