Θεσσαλονίκη: Καταιγίδα με βροχές και χαλάζι – «Ποτάμια» οι δρόμοι, 25 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Θεσσαλονίκη: Καταιγίδα με βροχές και χαλάζι – «Ποτάμια» οι δρόμοι, 25 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Στο κέντρο της πόλης έπεσαν δέντρα, ενώ πλημμύρησαν ισόγεια καταστήματα. Μια ηλικιωμένη απομακρύνθηκε από το σπίτι της και μια μητέρα με το παιδί της από αυτοκίνητο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταιγίδα με έντονη βροχόπτωση, που συνοδεύτηκε και από χαλάζι, έπληξε το απόγευμα της Πέμπτης περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Μέσα σε λίγα λεπτά, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ, λόγω του όγκου του νερού, υπήρξαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, τόσο στον Περιφερειακό όσο και σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης. Απροσπέλαστη είναι η Αγίων Πάντων, κάτω από τη γέφυρα.

Στο κέντρο της πόλης έπεσαν δέντρα, ενώ στην Κουντουριώτου και απέναντι από τα δικαστήρια τα ορμητικά νερά από τους δρόμους μπήκαν στα ισόγεια καταστήματα.

25 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 25 κλήσεις, εκ των οποίων οι περισσότερες αφορούσαν άντληση υδάτων, στο κέντρο της πόλης.

Με τη βοήθεια των ανδρών της Πυροσβεστικής, μια ηλικιωμένη απομακρύνθηκε από το σπίτι της και μια μητέρα με το παιδί της από αυτοκίνητο.

Θεσσαλονίκη: Καταιγίδα με βροχές και χαλάζι – «Ποτάμια» οι δρόμοι, 25 κλήσεις στην Πυροσβεστική-1
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θεσσαλονίκη: Καταιγίδα με βροχές και χαλάζι – «Ποτάμια» οι δρόμοι, 25 κλήσεις στην Πυροσβεστική-2
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT