Νέες συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Νέες συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι δύο άνδρες που κατηγορούνται για άσκηση σωματικής βίας στις κόρες τους

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τρεις νέες συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία προχώρησε η Αστυνομία στην Δυτική Ελλάδα, ενώ σχηματίστηκε και μία δικογραφία, για παρόμοια υπόθεση, από τους αστυνομικούς του τμήματος Αμφιλοχίας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας άνδρας σε περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, έπειτα από ενημέρωση μέσω της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Στο πλαίσιο λοιπόν της διερεύνησης της υπόθεσης, καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ότι χθες το βράδυ ο άνδρας απείλησε λεκτικά και άσκησε σωματική βία στην ανήλικη κόρη του. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Επίσης, συνελήφθη στην Πάτρα μια γυναίκα, την οποία κατήγγειλε η αδελφή της για ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ, σε μία άλλη περίπτωση, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η κόρη του, για ενδοοικογενειακή απειλή και άσκηση σωματικής βίας.

Στην περιοχή της Αμφιλοχίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα και της συντρόφου του, τους οποίους κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγος του άνδρα, αναφέροντας ότι απείλησε μέσω τηλεφώνου την ίδια και την κόρη τους.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια καταγγελία, η σύντροφός του χρησιμοποιώντας σωματική βία, προσπάθησε να εξαναγκάσει την κόρη τους σε πράξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT