Τα χασμουρητά και οι μορφασμοί της Μαρίνας Σάττι σε συνέντευξη Τύπου με το Ισραήλ

Τα χασμουρητά και οι μορφασμοί της Μαρίνας Σάττι σε συνέντευξη Τύπου με το Ισραήλ

Ποικίλες αντιδράσεις και πολλαπλές ερμηνείες έχουν δοθεί σε βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι από συνέντευξη τύπου στη Eurovision. Τι απαντά η ελληνική αποστολή

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποικίλες αντιδράσεις και πολλαπλές ερμηνείες έχουν δοθεί σε βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι από συνέντευξη τύπου στη Eurovision. 

Ενώ τον λόγο είχε λάβει η αποστολή του Ισραήλ, η καλλιτέχνις που εκπροσωπεί την Ελλάδα φαίνεται να εκφράζει βαθιά κόπωση με τις κινήσεις και τις χειρονομίες της, αφού χασμουριέται, ξεφυσά και ξαπλώνει πάνω στα χέρια της, ενώ ενδιάμεσα χαμογελά κοιτάζοντας τον φακό. 

 

Το περιστατικό καταγράφηκε καθώς η τραγουδίστρια Εντεν Γκολάν από το Ισραήλ έδινε συνέντευξη σε ένα πάνελ στο Μάλμε της Σουηδίας, ενόψει του διαγωνισμού. 

Πηγές της ελληνικής αντιπροσωπείας μεταφέρουν ότι «σε καμία περίπτωση η Μαρίνα δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αντιπροσωπεία». Οι ίδιες πηγές φέρεται να σχολίασαν πως από την αρχή της συνέντευξης Τύπου «αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της». Παράλληλα σημείωσαν πως «αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα,  δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις της Εντεν στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό».

Ανήμερα του 2ου ημιτελικού της Eurovision, χιλιάδες άτομα με παλαιστινιακές σημαίες διαδήλωσαν στο Μάλμε της Σουηδίας, Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν κατάπαυση του πυρός στη Γάζα ενώ διαμαρτυρήθηκαν για τη συμμετοχή του Ισραήλ στον μουσικό διαγωνισμό. 

Οπως μεταδίδει το Associated Press, η 20χρονη Ισραηλινή τραγουδίστρια συνοδεύεται παντού από την ασφάλεια της, καθώς μετακινείται μεταξύ του ξενοδοχείου και του χώρου διεξαγωγής του διαγωνισμού στο Μάλμε. Σύμφωνα με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ, όταν έκανε πρόβα στο τραγούδι της δέχτηκε αποδοκιμασίες. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT