Βραυρώνα: Η κατάθεση του πατέρα και οι έρευνες των Αρχών

Βραυρώνα: Η κατάθεση του πατέρα και οι έρευνες των Αρχών

Η μητέρα του βρέφους νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Αλεξάνδρα, ενώ στο τοπικό ΑΤ κρατείται και ο πατέρας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πατέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα ομολόγησε πως ήταν αυτός που πέταξε το παιδί σε κάδο απορριμμάτων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ισχυρίστηκε στις αρχές πως το παιδί «γεννήθηκε νεκρό»: «Το παιδί δεν το σκότωσα, γεννήθηκε νεκρό. Το πέταξα γιατί φοβήθηκα ότι θα κατηγορηθώ για φόνο. Φοβήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω».

Για χτύπημα που είχε στο κεφάλι υποστήριξε πως θα προκλήθηκε κατά τη ρίψη του βρέφους στον κάδο. Η μητέρα του βρέφους νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Αλεξάνδρα. Ο άνδρας κρατείται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. 

Η επίσκεψη στο Νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πήγε το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» της Αθήνας, με έντονη αιμορραγία. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος, αλλά δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έρευνα σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, όπου βρέθηκε μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα, με το δωμάτιο – όπου διέμενε το ζευγάρι – να είναι γεμάτο με σημάδια από αίμα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο και στα σεντόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, διαπιστώθηκε μέσα από βίντεο ότι ο σύζυγος πέταξε το νεογνό στο κάδο σκουπιδιών, αλλά δεν βρέθηκε εκεί όταν έψαξαν οι αστυνομικοί, καθώς στο μεταξύ είχε γίνει η περισυλλογή των απορριμμάτων από τον Δήμο Μαρκοπούλου. Ακολούθησε έρευνα στη χωματερή που πετάει ο δήμος τα σκουπίδια, κατά την οποία το νεογνό εντοπίστηκε νεκρό.

Το ζευγάρι έχει προσαχθεί, με τη γυναίκα να νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο και τον άνδρα να κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT