Λεωφόρος Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τέλος Ιουνίου

Λεωφόρος Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τέλος Ιουνίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο 11 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου στη λεωφόρο Κηφισίας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο 11 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου στη λεωφόρο Κηφισίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Οι ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, με εξαίρεση τις ώρες κοινής ησυχίας.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Κηφισίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπολίτου Ιακώβου έως το ύψος του αριθμού 241, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παράλληλα, λόγω εκτέλεσης εργασιών, από 13 Μαΐου έως 30 Ιουνίου και κατά τις ώρες 09:00 έως 19:00 (πλην των ωρών κοινής ησυχίας), θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της λεωφόρου Κηφισίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αδριανού, έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Στεφάνου Δέλτα, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στον δήμο Κηφισιάς.

Η αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT