Απετράπησαν κλοπές σε οικία και εταιρεία σε Βούλα και Μαρκόπουλο

Απετράπησαν κλοπές σε οικία και εταιρεία σε Βούλα και Μαρκόπουλο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Βούλας, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (ΔΙ.ΑΣ.), δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 27 ετών για απόπειρα κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έσπευσαν σε μονοκατοικία όπου εξελισσόταν διάρρηξη. Μετά από αναζητήσεις στο σημείο, εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κρύβονται πίσω από θάμνους, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της απόπειρας διάρρηξης και κλοπής στην εν λόγω οικία και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι και εργαλεία που χρησιμοποίησαν κατά τη διάρρηξη.

Επιπλέον, στην περιοχή του Μαρκοπούλου, συνελήφθη από αστυνομικούς Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., 37χρονος αλλοδαπός για απόπειρα διάρρηξης και κλοπής από εγκατάσταση εταιρείας.

Ειδικότερα, ο 37χρονος από κοινού με άλλα άτομα προσπάθησαν να παραβιάσουν πόρτες της εν λόγω επιχείρησης, ωστόσο μετά την άφιξη των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δεν ολοκλήρωσαν την εγκληματική τους πράξη.

Ακολούθως, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Μαρκοπούλου, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT