«Θα σε σκοτώσω»: Ηχητικό ντοκουμέντο από το πιο πρόσφατο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

«Θα σε σκοτώσω»: Ηχητικό ντοκουμέντο από το πιο πρόσφατο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, στις 7 Μαΐου, μεταξύ της 40χρονης που δολοφονήθηκε στο Μενίδι και του εν διαστάσει συζύγου της έρχεται στη δημοσιότητα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο ντοκουμέντο από το πιο πρόσφατο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, στις 7 Μαΐου, μεταξύ της 40χρονης που δολοφονήθηκε στο Μενίδι και του εν διαστάσει συζύγου της έρχεται στη δημοσιότητα.

Σε πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε πυλωτή ακούγονται ο άνδρας και η γυναίκα να λογομαχούν, ενώ καταγράφεται και ο ήχος χειροδικίας (χαστούκια).

Ειδκότερα, στο ηχητικό ακούγεται ο εν διαστάσει σύζυγος να της λέει: «Εϊ, τι κάνεις;», με την 40χρονη να απαντάει: «Εχουμε χωρίσει. Εχουμε πάρει διαζύγιο. Τελείωσε. Τελείωσε». Στη συνέχεια ακούγεται ο άνδρας να της φωνάζει: «Θα σε σκοτώσω μωρή».

Για το εν λόγω περιστατικό, ο συλληφθείς επρόκειτο να δικαστεί αύριο, Παρασκευή. 

Οι καταγγελίες

Σημειώνεται ότι το θύμα είχε προβεί σε τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, τα τελευταία 11 χρόνια.

Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει τον Απρίλιο του 2013, η δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2022 και η τρίτη πολύ πιο πρόσφατα, την Τρίτη του Πάσχα (7 Μαΐου του 2024) στο Α.Τ. Περιστερίου. Σε όλες τις περιπτώσεις, ο άνδρας είχε συλληφθεί. 

Στο περιστατικό της 7ης Μαΐου, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί έδωσαν παραγγελία για ιατροδικαστική εξέτασή της και εγκατέστησαν την εφαρμογή του panic button, δίνοντάς της και τον σχετικό κωδικό για τη λειτουργία του. Επιπλέον, κατά τις ίδιες πηγές, την προέτρεψαν να τη μεταφέρουν σε δομή μαζί με τα παιδιά της για να μη διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο, εκείνη σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., επέλεξε να μην πάει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT