Ηράκλειο: Νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας από γέφυρα

Ηράκλειο: Νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας από γέφυρα

Φέρεται να έχασε την ισορροπία της και να βρέθηκε στο κενό μπροστά στα μάτια των φίλων της

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της σήραγγας της Σταλίδας κοντά στη Χερσόνησο στο Ηράκλειο Κρήτης, το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το περιστατικό που οδήγησε στο θάνατο την νεαρή –σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες– τουρίστρια, συνέβη λίγο μετά τη μία το μεσημέρι.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με φίλους της. Οταν το Ι.Χ. σταμάτησε πάνω στη γέφυρα, άγνωστο για ποιο λόγο, η κοπέλα βγήκε από αυτό και πλησίασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα. 

Ηράκλειο: Νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας από γέφυρα-1
Φωτ. CRETAONE.GR

Ωστόσο, μπροστά στα μάτια των φίλων της φέρεται να έχασε την ισορροπία της και να βρέθηκε στο κενό. Το ύψος της γέφυρας στο συγκεκριμένο σημείο είναι μεγαλύτερο από 60 μέτρα και η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή, παρά την ταχύτητα με την οποία έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές συλλέγουν μαρτυρίες για να διευκρινιστούν τα αίτια τα οποία ακόμη παραμένουν αδιευκρίνιστα, χωρίς να επιβεβαιώνουν για την ώρα τις πληροφορίες, ότι η κοπέλα έχασε την ισορροπία της προσπαθώντας να βγάλει «σέλφι».

Με πληροφορίες από ΕΡΤNEWS

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT