Κύκλωμα εφοριακών: Ελεύθεροι υπό όρους ο υποδιευθυντής, η διεκπεραιώτρια και ο λογιστής

Κύκλωμα εφοριακών: Ελεύθεροι υπό όρους ο υποδιευθυντής, η διεκπεραιώτρια και ο λογιστής

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των συλληφθέντων που κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα εφοριακών το οποίο εκβίαζε επιχειρηματίες

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι απολογίες των συλληφθέντων που κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα εφοριακών το οποίο εκβίαζε επιχειρηματίες, στη ΔΟΥ Χαλκίδας.

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν τελευταίοι, δηλαδή ο υποδιευθυντής, η διεκπεραιώτρια και ο λογιστής.

Ειδικότερα, ελεύθερος αφέθηκε ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ, σε βάρος του οποίου επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα και καταβολή εγγύησης 20.000 ευρώ. Παρόμοιοι περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στη διεκπεραιώτρια, ενώ ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε και ο λογιστής.

Νωρίτερα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν δύο υπάλληλοι της ΔΟΥ Χαλκίδας. Οι όροι που επιβλήθηκαν στους δύο κατηγορούμενους περιλαμβάνουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παρουσία σε αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες και καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ έκαστος.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση προσωρινά κρατούμενες κρίθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η προϊσταμένη και μια υπάλληλος της ΔΟΥ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT