«Αγλαΐα Κυριακού»: Δεν αναστέλλονται τα τακτικά χειρουργεία

«Αγλαΐα Κυριακού»: Δεν αναστέλλονται τα τακτικά χειρουργεία

«Δεν τίθεται θέμα ασφαλείας και δύνανται να λειτουργούν καθημερινά οι τρεις χειρουργικές τράπεζες», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ.Σ. του νοσοκομείου

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μη αναστολή των τακτικών χειρουργικών περιστατικών αποφάσισε ομόφωνα την Παρασκευή το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», αναφέροντας ότι «δεν τίθεται θέμα ασφαλείας και δύνανται να λειτουργούν καθημερινά οι τρεις χειρουργικές τράπεζες».

Υπενθυμίζεται ότι ο χειρουργικός τομέας του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» είχε αποφασίσει αναστολή των χειρουργείων από τη Δευτέρα 27 Μαΐου, λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων και νοσηλευτών.

Αναστολή των τακτικών χειρουργείων, από 1ης Ιουνίου, είχαν αποφασίσει και γιατροί του «Αγία Σοφία», ωστόσο μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν για την ενίσχυση του προσωπικού, ανέστειλαν την κινητοποίηση.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέμα «Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων του Νοσοκομείου» και «αφού έλαβε υπ’ όψιν του την κατηγορηματική διαβεβαίωση, τόσο της διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας όσο και του διευθυντή Χειρουργικού Τομέα, ότι με το υπάρχον προσωπικό δεν τίθεται θέμα ασφαλείας και δύνανται να λειτουργούν καθημερινά οι τρεις χειρουργικές τράπεζες, ομόφωνα αποφάσισε τη μη αναστολή των τακτικών χειρουργικών περιστατικών, από Δευτέρα 27.05.2024». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT