Σέρρες: Αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους στην πλατεία του Μητρουσίου

Σέρρες: Αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους στην πλατεία του Μητρουσίου

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από 40 τρακτέρ έχουν παραταχθεί στην κεντρική πλατεία του Μητρουσίου, στο πλαίσιο κινητοποίησης που αποφάσισε ο Αδέσμευτος Αγροτικός Σύλλογος Σερρών ως αντίδραση στα νέα μέτρα του αγροτικού φορολογικού καθεστώτος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Τουρτούρα, από νωρίς το μεσημέρι αγρότες του δήμου Σερρών παρατάσσουν τα τρακτέρ τους στην πλατεία του δ.δ. Μητρουσίου, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες Αδέσμευτοι Αγροτικοί Σύλλογοι του νομού να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα.

Αγρότες και από τους επτά δήμους του νομού αναμένεται, από σήμερα το βράδυ, να συνεδριάσουν με τα συνδικαλιστικά τους όργανα προκειμένου να αποφασίσουν την συμμετοχή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Αλιστράτης Γιώργο Κασάπογλου, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ενεργοποιηθούν όλοι οι αγροτικοί σύλλογοι του νομού, ενώ απόψε πρόκειται να συνεδριάσει ο Αδέσμευτος Αγροτικός Σύλλογος του δήμου Εμμ. Παπά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή