ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΣΥ: Ερευνα για την ποιότητα υπηρεσιών σε λεωφορεία και τρόλεϊ

osy-ereyna-gia-tin-poiotita-ypiresion-se-leoforeia-kai-trolei-2011559

Με σύνθημα «Ελάτε να μιλήσουμε», η εταιρεία ΟΣΥ ΑΕ (Οδικές Συγκοινωνίες)ξεκινά το Σάββατο έρευνα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Στους συμμετέχοντες στην έρευνα η εταιρεία θα δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε κλήρωση με έπαθλο 150 κάρτες δωρεάν μηνιαίας μετακίνησης για το μήνα Μάιο με τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Όπως έγινε γνωστό η έρευνα θα πραγματοποιείται στο ειδικά διαμορφωμένο διώροφο όχημα της εταιρείας, το οποίο θα βρίσκεται το Μάρτιο και τον Απρίλιο διαδοχικά στο Σύνταγμα, το Χαλάνδρι, τη Γλυφάδα και το Περιστέρι. Πρώτη «στάση» για τη δράση αυτή της ΟΣΥ είναι η πλατεία Συντάγματος το πρωί του Σαββάτου (15 Μαρτίου).

Τι θα περιέχει το ερωτηματολόγιο

Οι πολίτες που θα προσέλθουν στο ειδικά διαμορφωμένο διώροφο λεωφορείο, θα έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις επιβατικές τους συνήθειες, το βαθμό ικανοποίησης από τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και να καταθέσουν την άποψή τους για το πώς αυτές θα μπορούσαν να βελτιωθούν.

Στο φυλλάδιο που περιέχει το ερωτηματολόγιο υπάρχουν, μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές λέξεις και φράσεις «αργκό» που χρησιμοποιούν μεταξύ τους οι εργαζόμενοι στις Οδικές Συγκοινωνίες μαζί με τις επεξηγήσεις τους. Πρόκειται για χαρακτηριστικούς διαλόγους από αυτούς που εκτυλίσσονται καθημερινά μεταξύ των οδηγών στο δρόμο και στα αμαξοστάσια.

Tο φυλλάδιο περιέχει στοιχεία για το συγκοινωνιακό έργο, τα οικονομικά αποτελέσματα, τα οχήματα που κινούνται καθημερινά στους δρόμους της πρωτεύουσας και τους εργαζόμενους της εταιρείας.