Θεσσαλονίκη: Εκρηξη με έναν σοβαρά τραυματία σε υποσταθμό της ΔΕΗ

Θεσσαλονίκη: Εκρηξη με έναν σοβαρά τραυματία σε υποσταθμό της ΔΕΗ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκετοί οικισμοί της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης παραμένουν χωρίς ρεύμα, εξαιτίας της έκρηξης που προκλήθηκε, πιθανότατα από βραχυκύκλωμα, σε υποσταθμό της ΔΕΗ, κοντά στο χωριό Γέφυρα. Η έκρηξη και η φωτιά που προκλήθηκε εξαιτίας της, σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 μετά το μεσημέρι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά ένας 42χρονος εργαζόμενος της επιχείρησης. ο οποίος με εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Άλλοι πέντε συνάδελφοί του μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο σημείο έσπευσαν τρία υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής με τα πληρώματά τους που κατάφεραν γύρω στις 3.30 το απόγευμα να σβήσουν την φωτιά.

Τεχνικοί της ΔΕΗ προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα ηλεκτροδότησης που επηρέασε το δίκτυο σε περίπου είκοσι χωριά της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα σε αυτά είναι ο Άγιος Αθανάσιος, ο Βαθύλακκος, το Πρόχωμα, η Χαλκηδόνα και τα Κουφάλια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή