Αποπομπή του Ανδρέα Μαρτίνη από το «Ερρίκος Ντυνάν»

Αποπομπή του Ανδρέα Μαρτίνη από το «Ερρίκος Ντυνάν»

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κόβει» όλους τους δεσμούς του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» με τον Ανδρέα Μαρτίνη, το νέο Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν». Χθες με μία λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του νοσοκομείου, δημοσιοποιήθηκε ότι ο κ. Μαρτίνης δεν έχει πλέον ουδεμία εργασιακή σχέση με το Ιδρυμα, που σημαίνει ότι αποπέμπεται από διοικητικός διευθυντής και διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν». Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «το Δ.Σ. του μη κερδοσκοπικού Κοινωφελούς Ιδρύματος “Ερρίκος Ντυνάν” ΝΠΙΔ αποφάσισε όπως διακοπεί η εργασιακή σχέση του Ιδρύματος με τον κ. Ανδρέα Μαρτίνη».

Εν τω μεταξύ, με μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου (μετά τις 11.30 π.μ.) κλιμακώνουν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» που παραμένουν απλήρωτοι επί τουλάχιστον 11 μήνες. Οι εργαζόμενοι που έχουν επανειλημμένως ζητήσει να συναντηθούν και με τον υπουργό Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη, για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις σχετικά με την τύχη του νοσοκομείου, απειλούν ότι θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό εισόδου στο νοσοκομείο της διοίκησης εάν μέχρι την προσεχή Τετάρτη δεν λάβουν προκαταβολή από τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή