Ημερίδα για την «Ανάπτυξη και απασχόληση στην Ευρώπη»

Ημερίδα για την «Ανάπτυξη και απασχόληση στην Ευρώπη»

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ανάπτυξη και απασχόληση στην Ευρώπη» είναι το θέμα της ημερίδας που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Μαΐου με τη συμμετοχή οικονομολόγων διεθνούς κύρους και καθηγητών κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου στο πλαίσιο του κύκλου «Ευρώπη, Οικονομία και Ανάπτυξη» του Megaron Plus.

Επιστημονικός διοργανωτής της ημερίδας είναι ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος θα συντονίσει και το διάλογο μεταξύ των Τίτο Μποέρι, καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Μποκόνι του Μιλάνου, Χουάν Χιμένο, καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Alcala de Henares της Μαδρίτης και επικεφαλής οικονομικών ερευνών της Τράπεζας της Ισπανίας, Βιτόρ Γκασπάρ πρώην υπουργού Οικονομικών της Πορτογαλίας, Γιάννη Ιωαννίδη, καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Tufts, Φίλιπ Λέιν, καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Trinity College, Χριστόφορου Πισαρίδη, regius καθηγητή Οικονομικών στην London School of Economics και Μιχάλη Χαλιάσου, καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Goethe της Φρανκφούρτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή