«Χείλια Χαμόγελα» θα πλημμυρίσουν την πλατεία Συντάγματος το Σάββατο

«Χείλια Χαμόγελα» θα πλημμυρίσουν την πλατεία Συντάγματος το Σάββατο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εθελοντική ομάδα θετικής ενέργειας «Χείλια Χαμόγελα» διοργανώνει το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 στην Πλατεία Συντάγματος 10.30-14.30, μια γιορτή αφιερωμένη στα χαμόγελα, την αγκαλιά και τη θετική διάθεση. Δωρεάν αγκαλιές, παιχνίδια με καλές πράξεις, ζωγραφική θετικών μηνυμάτων, γιόγκα γέλιου και άλλες δραστηριότητες θα γεμίσουν χαρά την πλατεία ανεβάζοντας διάθεση και ενέργεια. Στις 12.00 όλη η πλατεία θα γίνει μια αγκαλιά αφού θα δοθεί σύνθημα να γίνει ταυτόχρονη αγκαλιά σε όσους βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στην πλατεία.

Περί εθελοντισμού ο λόγος

Η εθελοντική ομάδα «Χείλια Χαμόγελα» πραγματοποιεί δράσεις που κινητοποιούν και εμπνέουν ανθρώπους να χαμογελούν. Μέσω αυτών των δράσεων οι εθελοντές μας αλληλεπιδρούν με θετικό τρόπο, βιώνουν – μεταδίδουν χαρά, και εκφράζουν  καλοσύνη. Επίσης στόχος της ομάδας είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη ανθρώπων κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου με στόχο την εξέλιξή τους σε πολίτες που έχουν θετική στάση, επικοινωνούν ευγενικά επιδιώκοντας το χαμόγελο του άλλου, διοχετεύουν δημιουργικά την ενέργεια τους, ώστε να είναι οι ίδιοι συνεισφορά για την κοινωνία και το περιβάλλον. Από το Νοέμβριο του 2013 που ξεκίνησε η δράση της, οι εθελοντές της ομάδας έχουν επισκεφτεί το Γηροκομείο Αθηνών χαρίζοντας χαμόγελα σε πάνω από 150 ηλικιωμένους, έχουν χαρίσει περισσότερες από 2000 δωρεάν αγκαλιές σε πλατείες και φεστιβάλ, ενώ έχουν κινητοποιήσει πάνω από 2500 ανθρώπους να κάνουν καλές πράξεις μέσα από το παιχνίδι. Η ομάδα έχει συμμετάσχει επίσης σε αναδασώσεις, ενώ έχει επισκεφτεί και σχολεία για μέρες δημιουργικού παιχνιδιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή