Διαδραστικά εργαστήρια από το “Meet Your Future” στις αρχές Ιουλίου

Διαδραστικά εργαστήρια από το “Meet Your Future” στις αρχές Ιουλίου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ένατη χρονιά ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΑΙΤ διοργανώνει το θερινό σχολείο Meet Your Future στις 3, 4 και 5 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του στην Παιανία. Το Meet Your Future είναι ένα τριήμερο καλοκαιρινό σχολείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές λυκείου και πρωτοετείς φοιτητές. 

Το πρόγραμμα αποτελείται από σύντομες παρουσιάσεις επιτυχημένων επαγγελματιών και νέων επιχειρηματιών, από εργαστήρια και παρουσιάσεις καθηγητών του ΑΙΤ και διακεκριμένων επαγγελματιών της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά εργαστήρια και σεμινάρια σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Το πρόγραμμα αναπτύσσεται πάνω στους άξονες Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, Νέες Τεχνολογίες, Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική. Στόχος του προγράμματος είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες μια ακριβή αντίληψη για τις κλίσεις τους, τις ικανότητές τους, τις ανάγκες της αγοράς και τις τάσεις για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, που θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους όταν επιλέγουν σπουδές και επαγγελματική σταδιοδρομία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Meet your Future στο www.ait.gr/myf.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή