Θεσσαλονίκη: Θάνατος νεογέννητου με ευθύνη της μητέρας

Θεσσαλονίκη: Θάνατος νεογέννητου με ευθύνη της μητέρας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φρουρούμενη νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μια γυναίκα 37 ετών, η οποία φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε το νεογέννητο βρέφος της. Η γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο με πόνους και έπειτα από εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν επιπλοκές από πρόσφατο τοκετό. Ο σύζυγός της, ωστόσο, δήλωσε άγνοια περι εγκυμοσύνης, τοκετού και βρέφους, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.

Απο την έρευνα προέκυψε ότι η γυναίκα είχε καταφέρει να κρύψει την εγκυμοσύνη απο τον σύζυγό της και γέννησε μόνη της στις 12 Ιουλίου. Σύμφωνα με την ομολογία της, το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό. Στη συνέχεια, όμως, το έκρυψε σε μία ντουλάπα και δύο μέρες αργότερα, λόγω της έντονης δυσοσμίας, πέταξε το πτώμα σε κάδο σκουπιδιών.

Χθες το βράδυ, όμως, οι επιπλοκές απο τον τοκετό επιδεινώθηκαν και η γυναίκα υποχρεώθηκε να πάει στο νοσοκομείο, όπου και αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή