Βελτίωση του καιρού σε όλη τη χώρα

Βελτίωση του καιρού σε όλη τη χώρα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βελτίωση θα παρουσιάσει σήμερα, Παρασκευή, ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες προβλέπονται στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου (στα παραθαλάσσια, 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή