Γραμμή SOS για οδοντίατρο

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γραμμή Αντιμετώπισης Επειγόντων Οδοντιατρικών Περιστατικών έθεσε σε λειτουργία και τον φετινό Αύγουστο ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής. Η γραμμή αυτή λειτουργεί για 21η συνεχόμενη χρονιά για τον μήνα Αύγουστο και έχουν εξυπηρετηθεί έως σήμερα περισσότεροι από 20.000 πολίτες.

Οι ασθενείς, προκειμένου να πληροφορηθούν ποιος από τους 200 οδοντιάτρους που θα μείνουν στην Αθήνα τον φετινό Αύγουστο εργάζεται στην περιοχή τους, μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής 210 3821109 ή μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΟΣΑ www.osanet.gr.

Ο Σύλλογος, πάντως, συστήνει στους πολίτες πριν ξεκινήσουν τις διακοπές τους να επισκεφθούν τον οδοντίατρό τους για να περιορίσουν την πιθανότητα εκτάκτων περιστατικών. Επίσης εφιστά την προσοχή των πολιτών στις καταδύσεις από βράχους, προκυμαίες και σκάφη, τις αναρριχήσεις, αλλά και τα ατομικά και ομαδικά παιχνίδια καθώς συχνά καταλήγουν σε σπασίματα και απώλεια των μπροστινών δοντιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή