Τα κρητικά προϊόντα μαγεύουν τους Κινέζους

Τα κρητικά προϊόντα μαγεύουν τους Κινέζους

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρητικοί μαγειρεύουν, Κινέζοι γεύονται, ενθουσιάζονται και δηλώνουν ότι θα μεταφέρουν στις αποσκευές τους τα μυστικά και τις γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας.

Ο σεφ Γιάννης Τσιβουράκης κατά τη διάρκεια της ξενάγησης Κινέζων σε κρητικά προϊόντα, ετοιμάζει γευστικά κρητικά πιάτα. H κινέζικη αντιπροσωπεία 15 ατόμων επισκέφθηκαν ελαιώνες, αμπελώνες, ελαιοτριβεία, οινοποιεία αλλά και εκθεσιακούς χώρους και μυήθηκαν στην κρητική κουζίνα, με σκοπό την προώθηση του ελληνικού ελαιολάδου στην κινέζικη αγορά.  Για την διαδικασία μύησης των Κινέζων στα ελληνικά προϊόντα επιλέχθηκε η Κρήτη και συγκεκριμένα η Ανώσκελη Χανίων. Η γραφική περιοχή εντυπωσίασε τους  ξένους επισκέπτες , οι οποίοι δεν δίστασαν να βγάλουν φωτογραφίες κάτω από δέντρα ελιάς, να μαζέψουν πορτοκάλια και να γευτούν το κρητικό κρασί. Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι εξήλθαν από το ελαιουργείο στην Ανώσκελη Χανίων, όπου ενημερώθηκαν για τη διαδικασία παραγωγής ελαιόλαδου.

Οι επισκέπτες από την χώρα του 1,3 δισ. κατοίκων άφησαν μήνυμα. Το ελαιόλαδο θα κατακτήσει την κινεζική αγορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή