Την Τετάρτη η απολογία του δημάρχου Χαλανδρίου

Την Τετάρτη η απολογία του δημάρχου Χαλανδρίου

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία έως την επόμενη Τετάρτη προκειμένου να απολογηθεί έλαβε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών χθες στο πλαίσιο της έρευνας που αφορά την υπόθεση της άρνησης παράδοσης στοιχείων για τον επανέλεγχο της μετατροπής συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου και την αξιολόγηση.

Ο κ. Ρούσσος κλήθηκε σε κατάθεση στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της απείθειας και της παράβασης καθήκοντος από πέντε δημάρχους που φέρονται να αρνούνται την αξιολόγηση των υπαλλήλων τους.

Εκτός από τον δήμαρχο Χαλανδρίου έχουν κληθεί και οι δήμαρχοι Πάτρας Κώστας Πελετίδης, Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης, Νίκαιας–Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης και Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, η οποία παρουσιάζεται σήμερα στις εισαγγελικές αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή