Πρώην βουλευτής σε κύκλωμα υφαρπαγής ακινήτων με πλαστές διαθήκες

Πρώην βουλευτής σε κύκλωμα υφαρπαγής ακινήτων με πλαστές διαθήκες

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για συμμετοχή σε κύκλωμα που πλαστογραφούσε διαθήκες και υφάρπαζε ακίνητα από εύπορους ηλικιωμένους κατηγορείται ο πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Π. 80 ετών. Διαφεύγει τη σύλληψη και αναζητείται, ενώ στη σπείρα φέρονται να μετείχαν συνολικά δέκα άτομα. Κατηγορούνται ότι την τελευταία πενταετία ιδιοποιήθηκαν παράνομα δώδεκα ακίνητα συνολικής αξίας 1.3 εκατ. ευρώ.

Από την έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας προέκυψε ειδικότερα ότι τα μέλη του κυκλώματος συνέταξαν πλαστή διαθήκη και στη συνέχεια πλαστά συμβόλαια εμφανίζοντας ως ιδιόκτητα 12 ακίνητα (διαμερίσματα, καταστήματα, εξοχικές κατοικίες) που ανήκαν σε δύο αδέλφια (γυναίκα και άνδρας) που είχαν αποβιώσει το 2006 και το 2008 αντίστοιχα. Πούλησαν μάλιστα σε ανυποψίαστους αγοραστές δύο ακίνητα, ένα διαμέρισμα 100 τ.μ στο κέντρο της Αθήνας και ένα διαμέρισμα 81 τ.μ. στο Κουκάκι. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή