Αποκαλύφθηκε έγκλημα με θύμα 30χρονη στην Κατερίνη

Αποκαλύφθηκε έγκλημα με θύμα 30χρονη στην Κατερίνη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδικές και συστηματικές έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 30χρονης Ελληνίδας, το βράδυ της 24ης Ιουνίου 2014, στην Κατερίνη.

Η γυναίκα αγνοούνταν από τις 24 Ιουνίου, ενώ η εξαφάνισή της δηλώθηκε από συγγενικό της πρόσωπο έξι ημέρες αργότερα.

Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση 33χρονος Ελληνας, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του ανακριτή Κατερίνης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα και προανάκριση το βράδυ της 24ης Ιουνίου, ο δράστης βρισκόταν μαζί με την 30χρονη σε εγκαταλειμμένη οικία στην Κατερίνη και μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, την τραυμάτισε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος της.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε, μετά από υπόδειξη του συλληφθέντα, στην παραπάνω εγκαταλειμμένη οικία, καλυμμένη με στρώματα κρεβατιού, ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, καθώς και κλιμάκια του γραφείου εγκληματολογικών ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας για την εξερεύνηση του χώρου.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή