Θα στήσει… κρεμάλες στο Σύνταγμα για ταξιτζήδες

Θα στήσει… κρεμάλες στο Σύνταγμα για ταξιτζήδες

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με «κρέμασμα στο Σύνταγμα» απείλησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής Θύμιος Λυμπερόπουλος όσους συναδέλφους του συνεργαστούν με την Uber.

«Οσοι ταξιτζήδες προδίδουν το ταξί σαν σύγχρονοι Ιούδες “για τριάντα αργύρια” θέλουν κρέμασμα αλλά όχι σε συκιά, στο Σύνταγμα» ανέφερε ο κ.Λυμπερόπουλος, που αντιστέκεται στις νέες μορφές οργάνωσης του κλάδου.

«O πόλεμος μόλις ξεκίνησε. Και είναι πόλεμος επιβίωσης. Οι “πηλιογούσηδες” του κλάδου έχουν ελάχιστο χρόνο να επανορθώσουν. Καλό θα είναι κάθε ιδιοκτήτης ταξί να γνωρίζει για τις συνεργασίες του οδηγού του και να τον αποτρέψει από την Uber. Ο οδηγός μπορεί να είναι προσωρινός στο επάγγελμα και δεν νοιάζεται για το αύριο. Ο ιδιοκτήτης όμως και αύριο θα έχει το ταξί, θα έχει την περιουσία του. Ας μην αφήσουμε, λοιπόν, κάθε τυχοδιώκτη να παίζει και να υπονομεύει την περιουσία μας και το επάγγελμά μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή