Στις 17 Ιανουαρίου η απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου για τη δολοφονία Κουμανταρέα

Στις 17 Ιανουαρίου η απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου για τη δολοφονία Κουμανταρέα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, θα απολογηθεί ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, έπειτα από νέα προθεσμία που έλαβε σήμερα από την 3η τακτική ανακρίτρια.

Ο 29χρονος Ρουμάνος υπήκοος Κοσμίν Γκαϊτάν, που μαζί με τον 25χρονο συμπατριώτη του κατηγορούνται για τη δολοφονία του συγγραφέα, ζήτησε σήμερα νέα προθεσμία για την απολογία του, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου του και έτσι θα επανέλθει στο ανακριτικό γραφείο την Τετάρτη. Έως τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Σε βάρος του Γκαϊτάν και του νεαρού συγκατηγορουμένου του, που ήδη έχει κριθεί προφυλακιστέος, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τις κακουργηματικές πράξεις της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ληστείας. Ο 29χρονος φέρεται να αρνείται πως σκότωσε τον συγγραφέα, όπως και ο συγκατηγορούμενος του, ο οποίος υποστήριξε απολογούμενος πως γνώριζε τον Μένη Κουμανταρέα και είχε ευνοηθεί από αυτόν.

Ο 29χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, παραδόθηκε στις Αρχές το πρωί της περασμένης Παρασκευής και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή