Ανδρας άνοιξε πυρ κατά τεσσάρων αστυνομικών στην Κρήτη

Ανδρας άνοιξε πυρ κατά τεσσάρων αστυνομικών στην Κρήτη

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 50χρονος που το πρωί της Δευτέρας άνοιξε πυρ κατά τεσσάρων αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) Αποκορώνου τραυματίζοντας σοβαρά 34χρονο ειδικό φρουρό.

Αφορμή για το επεισόδιο αποτέλεσε απόφαση των αστυνομικών του ΤΑΕ να ελέγξουν Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ο 23χρονος γιος του φερόμενου ως δράστη. Ο 50χρονος διερχόταν τυχαία από το σημείο και στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τους απειλεί. Απομακρύνθηκε προσωρινά και όταν επέστρεψε άνοιξε πυρ με καραμπίνα εναντίον τους. Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο 34χρονος ειδικός φρουρός που υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και πιο ελαφρά ένας 35χρονος υπαρχιφύλακας. Ο δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία. Στο σπίτι του βρέθηκαν ένα πιστόλι, δύο διόπτρες, ενώ προέκυψε ότι κατείχε παράνομα την κυνηγετική καραμπίνα. Ο 50χρονος είχε και στο παρελθόν κατηγορηθεί ότι είχε ανοίξει πυρ κατά θηροφυλάκων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή