«Κόντρα» Περιφέρειας Αττικής με πρυτανικές Αρχές για τα μπάζα στην Πανεπιστημιούπολη

«Κόντρα» Περιφέρειας Αττικής με πρυτανικές Αρχές για τα μπάζα στην Πανεπιστημιούπολη

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών αποδίδει την καθυστέρηση απόδοσης ευθυνών και κυρώσεων για την ρίψη μπάζων στο άλσος της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου, η Περιφέρεια Αττικής.

Με ανακοίνωση της η Περιφέρεια αντιπαρέρχεται των ευθυνών που τις καταλογίζει για το πρόβλημα αυτό καθημερινή εφημερίδα, διευκρινίζοντας ότι κατά την αυτοψία που διενήργησε στις 28/11/2014 διαπίστωσε την ύπαρξη μπάζων, επιχωματωμένων μάλιστα, σε έκταση περίπου 3 – 4.5 στρεμμάτων. Η διαβίβαση της αυτοψίας στις πρυτανικές αρχές, προκειμένου αυτές να κοινοποιήσουν τα στοιχεία των υπευθύνων που απέθεσαν τα υλικά για να επιβληθούν κυρώσεις , έμεινε χωρίς αντίκρισμα.

Παρά τη διενέργεια ΕΔΕ για την διερεύνηση του θέματος τόσο το αποτέλεσμα της όσο και οι πιθανές ενέργειες για την αποκατάσταση του χώρου παραμένουν άγνωστα διότι ουδέποτε απάντησαν στις επανειλημμένες οχλήσεις από πλευρά Περιφέρειας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή