Επίθεση στο γραφείο του συνηγόρου του Ν. Μιχαλολιάκου

Επίθεση στο γραφείο του συνηγόρου του Ν. Μιχαλολιάκου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση κουκουλοφόρων σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι σημειώθηκε χθες το πρωί, 24 ώρες πριν από την επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής. Τέσσερις δράστες, που είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, εισέβαλαν και προκάλεσαν φθορές στο γραφείο του κ. Γιάννη Παγορόπουλου, συνηγόρου υπεράσπισης του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου. Τη στιγμή της επίθεσης, στο εσωτερικό βρισκόταν υπάλληλος του γραφείου, ο οποίος ωστόσο δεν τραυματίστηκε.

Επίθεση στο δικηγορικό γραφείο της κ. Χριστίνας Τσαμπάζη, συνηγόρου υπεράσπισης του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου και άλλων κατηγορούμενων μελών της Χρυσής Αυγής είχε σημειωθεί και την 17η Απριλίου, παραμονές, δηλαδή, της έναρξης της δίκης της Χρυσής Αυγής. Κείμενο ανάληψης για τη συγκεκριμένη ενέργεια είχε αναρτηθεί την 24η Απριλίου στο Athens Indymedia.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Πέμπτη, είναι προγραμματισμένη η επανέναρξη της πολύκροτης δίκης στις φυλακές Κορυδαλλού, η οποία είχε διακοπεί την πρώτη ημέρα διεξαγωγής της, στις 20 Απριλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή