Κατάθεση Σταμάτη για τα φαινόμενα διαφθοράς

Κατάθεση Σταμάτη για τα φαινόμενα διαφθοράς

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην επίκουρη εισαγγελέα Διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου, κατέθεσε σήμερα η Βίκυ Σταμάτη, με αφορμή την πρόθεση να «δώσει στοιχεία» για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα.

Η κ. Σταμάτη κλήθηκε από τους εισαγγελείς Διαφθοράς, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούν ύστερα από εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη. Στην κατάθεση, η κ. Σταμάτη μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο, είχε αναφερθεί σε συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα η κ. Σταμάτη φαίνεται να επανέλαβε όσα κατήγγειλε τότε.

Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, αναμένεται να κληθεί σε κατάθεση και ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος, προκειμένου να επιβεβαιώσει όσα ισχυρίζεται η σύζυγός του για τις μεταξύ τους συζητήσεις. Σημειώνεται, πως η κ. Σταμάτη αναμένει, πιθανόν την Τετάρτη, την κρίση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση των εξοπλιστικών, επί της έκτης αίτησης αποφυλάκισης που υπέβαλε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή