Σιδηροδρομικά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Σκόπια και Βελιγράδι

Σιδηροδρομικά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Σκόπια και Βελιγράδι

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eπανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό τα Σκόπια και το Βελιγράδι, ενώ κατά τη θερινή περίοδο (5/6-28/9/15) θα παρέχεται απευθείας σύνδεση με τη Βουδαπέστη. Οι ταξιδιώτες που θα κινούνται στον άξονα Βελιγράδι – Θεσσαλονίκη, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μαζί τους και το ΙΧ αυτοκίνητό τους, σε ειδικές πλατφόρμες -βαγόνια, υπηρεσία η οποία θα παρέχεται, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε προνομιακές τιμές.

Επίσης, οι επιβάτες των διεθνών επιβατικών αμαξοστοιχιών που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην κεντρική Ευρώπη, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βουδαπέστης απευθείας, χωρίς αλλαγή οχήματος από τις 12/6 έως τις 19/9. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε Σάββατο από τη Θεσσαλονίκη και κάθε Παρασκευή από τη Βουδαπέστη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 210-3624402 και στο γραφείο Ταξιδίων και Τουρισμού ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Σίνα 6, Αθήνα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή