Κοινή διαδήλωση ΠΑΜΕ – συνταξιούχων κατά της διαφαινόμενης συμφωνίας

Κοινή διαδήλωση ΠΑΜΕ – συνταξιούχων κατά της διαφαινόμενης συμφωνίας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκέντρωση στην Ομόνοια πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ ενάντια στην διαφαινόμενη συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές, ενώ την ίδια ώρα, συγκέντρωση στα Προπύλαια είχαν συνταξιούχοι από διάφορες οργανώσεις που εκπροσωπούν πάνω από 2,5 εκ συνταξιούχους σε όλη την Ελλάδα (ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΑΕΕ, Εμπόρων, ΟΤΑ, ΕΛΤΑ, ΝΑΤ, ΟΣΕ).

Οι συμμετέχοντες στις δύο συγκεντρώσεις χαρακτήρισαν τη διαφαινόμενη συμφωνία με τους δανειστές «λαιμητόμο για το λαό», ζητώντας να μην μπει άλλο χέρι στις συντάξεις – ενώ στη συνέχεια, ενώθηκαν και κατευθύνθηκαν με πορεία μέσω της οδού Πανεπιστημίου στο Μέγαρο Μαξίμου, με στόχο να επιδώσουν υπόμνημα προς τον Πρωθυπουργό.

Μόλις η πορεία έφτασε στο ύψος του Μεγάρου Μαξίμου στη λεωφόρο Β.Σοφίας, επετράπη μόνο σε μια αντιπροσωπεία των συνταξιούχων να περάσει από τον αστυνομικό κλοιό που βρισκόταν στο σημείο, προκειμένου να επιδώσει το υπόμνημα που περιείχε 18 αιτήματα. Στο

Μέγαρο Μαξίμου τους υποδέχτηκε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος παρέλαβε το υπόμνημα, συζήτησε αρκετή ώρα με την αντιπροσωπεία των συνταξιούχων και υποσχέθηκε να μεταφέρει στον Πρωθυπουργό, το αίτημά τους να συναντηθεί μαζί τους.

Στη συνέχεια οι διαδηλωτές αποχώρησαν χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και οι δρόμοι παραδόθηκαν στην κυκλοφορία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή