Ντοκιμαντέρ για τους φάρους

Ντοκιμαντέρ για τους φάρους

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ξεχωριστό αφιέρωμα «Στους φάρους της Ελλάδος» παρουσιάζει η SonyMobile Ελλάδος. Η εταιρεία, εμπνευσμένη από το νέο κινητό της τηλέφωνο, Xperia M4 Aqua, παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ που εστιάζει στους επιβλητικούς άγρυπνους «φύλακες» της χώρας μας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι φάροι της Ελλάδος αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής ναυτικής παράδοσης και σημείο αναφοράς για τους ναυτιλλομένους. Μοναδικά κτίσματα που στέκονται επιβλητικά σε διάφορα σημεία των ηπειρωτικών και νησιωτικών ακτών της χώρας μας εκπέμποντας φως. Οι φαροφύλακες καθημερινά καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να προσεγγίσουν απόκρημνες περιοχές της χώρας μας.

Διανύουν –πολλές φορές περπατώντας– μεγάλες αποστάσεις για να φτάσουν στους απομονωμένους φάρους.

Εμπνευσμένοι από αυτούς τους ακρίτες της χώρας και τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας που έχουν οι φαροφύλακες, η εταιρεία σχεδίασε το νέο κινητό Xperia M4 Aqua. Το ντοκιμαντέρ υπογράφει ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Πανονίδης, ενώ τη φωτογραφική επιμέλεια του αφιερώματος έχει ο διακεκριμένος φωτογράφος Τάσος Βρεττός.

Η πραγματοποίηση του αφιερώματος «Στους φάρους της Ελλάδος» δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία της υπηρεσίας Φάρων του Πολεμικού Ναυτικού κατά τη διάρκεια της έρευνας και κινηματογράφησης του ντοκιμαντέρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή