Ο Συνήγορος Καταναλωτή ζητεί να μην κοπούν οι παροχές των ΔΕΚΟ

Ο Συνήγορος Καταναλωτή ζητεί να μην κοπούν οι παροχές των ΔΕΚΟ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επείγουσα επιστολή προς τις εταιρείες ηλεκτρισμού, ύδρευσης και παροχής αερίου απέστειλε χθες ο Συνήγορος του Καταναλωτή, ζητώντας από τις διοικήσεις τους να μην προχωρήσουν σε διακοπή της παροχής υπηρεσιών προς καταναλωτές που δεν έχουν πληρώσει ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς για το διάστημα που διαρκεί η τραπεζική αργία.

Ειδικότερα, η σχετική επιστολή απεστάλη από τον Συνήγορο του Καταναλωτή στις διοικήσεις της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ, στην Ενωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης, καθώς και στις εταιρείες παροχής αερίου (ΕΠΑ) Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας.

Η ανεξάρτητη αρχή επισημαίνει στην επιστολή της ότι η διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής των κοινωφελών αγαθών και υπηρεσιών είναι πρωταρχικής σημασίας για την αξιοπρεπή, ασφαλή και υγιή διαβίωση των πολιτών-καταναλωτών, πολύ περισσότερο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητεί δε από τις διοικήσεις των ως άνω εταιρειών να μην προχωρήσουν σε διακοπή παροχής, τουλάχιστον όσο διαρκεί η τραπεζική αργία, και να ενημερώσουν σχετικώς το κοινό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή