Το αυτοκίνητο με αριθμούς

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

190 άλογα ισχύ αποδίδει ο νέος downsizing κινητήρας 1,6 λίτρων Euro6 με τον οποίο εφοδιάζει η Nissan το Pulsar στην έκδοση DiG-T, την πιο σπορ και ισχυρή εκδοχή του μοντέλου. Σχεδιασμένο για να παρέχει υποδειγματική ελαστικότητα στις χαμηλές στροφές, σε συνδυασμό με το εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, το σύνολο είναι ένα από τα πιο προηγμένα στην κατηγορία του, με μέγιστη ροπή 240Nm διαθέσιμη από τις 1.600 σ.α.λ. (και μέχρι τις 5.200 σ.α.λ.) και με 190PS στις 5.600 σ.α.λ. Οι εξαιρετικές σπορ επιδόσεις του νέου Pulsar 1,6 λίτρων DiG-T, συνοδεύονται από κατανάλωση καυσίμου που ξεκινά από τα μόλις 6 λίτρα/100χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 μόλις από 138 γρ./χλμ. Το νέο PULSAR 1,6 DiG-T διατίθεται σε εκδόσεις Acenta και Techna με πλούσιο εξοπλισμό, που προσφέρεται ως στάνταρ, ανεξαρτήτως έκδοσης.

5.000 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες του «Χαμόγελου του Παιδιού» διέθεσε η Mercedes-Benz Financial Services (MBFS), η οποία εδώ και περίπου τρία χρόνια το έχει εντάξει στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της. Η MBFS είναι εταιρεία χρηματοδοτικών υπηρεσιών της Mercedes-Benz Ελλάς. Την επιταγή των 5.000 ευρώ (φωτ.) παρέδωσαν στον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Κώστα Γιαννόπουλο, ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς κ. Ι. Καλλίγερος μαζί με τον γενικό διευθυντή της Mercedes-Benz Financial Services, κ. Μ. Fickelscher. Επιπλέον, 23 εργαζόμενοι της Mercedes-Benz Financial Services επισκέφτηκαν το σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στα Μελίσσια και χωρισμένοι σε έξι ομάδες συνέβαλαν εθελοντικά στη διεκπεραίωση διαφόρων εργασιών, απαραίτητων για τις ανάγκες του σπιτιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή