ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Celebrity Equinox: Στο λιμάνι της Σούδας το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο

Celebrity Equinox: Στο λιμάνι της Σούδας το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο

Προερχόμενο από την Κατάνια της Σικελίας κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Σούδας το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox, το οποίο μεταφέρει 2.707 άτομα που επιζητούν μία πιο οικεία, ιδιαίτερη και εξατομικευμένη εμπειρία. Πρόκειται για gay ζευγάρια και single ομοφυλόφιλους που επιζητούν αυτήν τη μορφή τουρισμού, επιλέγοντας για ολοήμερη παραμονή μεταξύ άλλων την Κρήτη, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Την κρουαζιέρα «Ρώμη-Ιταλία» διοργανώνει η εταιρεία Atlantis, που ειδικεύεται στις κρουαζιέρες για ομοφυλόφιλους και ξεκίνησε στις 15 Αυγούστου από τη Νάπολη της Ιταλίας.

Η κρουαζιέρα είναι sold out και συμμετέχουν σ’ αυτήν άτομα απ’ όλον τον κόσμο, για 10 μέρες γεμάτες ατέλειωτα πάρτι, νέους φίλους και γιορτινή ατμόσφαιρα.  

Μετά τα Χανιά, το πρωί της Τετάρτης, το Celebrity Equinox θα πιάσει Μύκονο, το απόγευμα θα αναχωρήσει για Σαντορίνη, όπου θα παραμείνει έως το βράδυ της Πέμπτης. Την Παρασκευή θα πιάσει Μπόντρουμ, το Σάββατο Κουσάντασι (Εφεσο) και την Κυριακή Κωνσταντινούπολη.