Εκρυψαν την ηρωίνη στο playstation

Εκρυψαν την ηρωίνη στο playstation

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι και σε ένα ζευγάρι ακουστικών είχαν κρύψει τρεις αλλοδαποί ποσότητα ηρωίνης βάρους 416 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε σε δύο περιπτώσεις στις 11 και 15 Σεπτεμβρίου από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής – Αιγαίου.

Στην πρώτη περίπτωση η ηρωίνη ανακαλύφθηκε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη που είχε δημιουργηθεί εντός επιτραπέζιου παιχνιδιού (διπλός πάτος), σε ταχυδρομικό δέμα προερχόμενο από Ινδία και στην δεύτερη περίπτωση εντός ενός ζευγαριού ακουστικών και τριών χειριστηρίων βιντεοπαιχνιδιών σε ταχυδρομικό δέμα προερχόμενο από Μαλαισία.

Τα ταχυδρομικά δέματα εντοπίστηκαν στην 1η περίπτωση στο κεντρικό κατάστημα διανομής των ΕΛ.ΤΑ. και στη 2η περίπτωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στα πλαίσια στοχευμένων ελέγχων του τμήματος με τη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών της υπηρεσίας Rocky και με τη συνδρομή των υπαλλήλων του Τελωνείου αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί (ένας 20χρονος και ένας 33χρονος υπήκοοι  Γκάνα και ένας 51χρονος υπήκοος Νιγηρίας).  Επίσης, συνελήφθησαν οι παραλήπτες που είχαν δηλώσει διευθύνσεις στην Αθήνα που δεν αντιστοιχούσαν στις πραγματικές τους κατοικίες και προσήλθαν για την παραλαβή των ταχυδρομικών δεμάτων με πλαστά πιστοποιητικά ταυτότητας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή