Εκθεση για σπουδές στις ΗΠΑ από το Fulbright

Εκθεση για σπουδές στις ΗΠΑ από το Fulbright

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσοι επιθυμούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό και μεταξύ των επιλογών τους είναι οι ΗΠΑ μπορούν να πάρουν πληροφορίες μεθαύριο Δευτέρα στην «21η Ετήσια Εκθεση Αμερικανικών Πανεπιστημίων».

Εκπρόσωποι και Ελληνες απόφοιτοι από πανεπιστήμια των ΗΠΑ θα παρέχουν πληροφορίες για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και τις υποτροφίες που χορηγεί το Ιδρυμα Fulbright. Τα πανεπιστήμια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση είναι τα Boston University, Deree College – The American College of Greece, Florida Institute of Technology, Franklin & Marshall College, John Cabot University, Kendall College, New York University (NYU) Abu Dhabi, Northwestern University, Richmond – The American International University in London, Savannah College of Art and Design (SCAD), Smith College, Southern New Hampshire University, Suffolk University, Syracuse University, University of Rochester and Vassar College. Επίσης, στην έκθεση θα δίνονται πληροφορίες και για τις εξετάσεις των οργανισμών College Board (SAT I & II), IELTS – British Council, ETS (GRE, TOEFL), Michigan State University (MSU) – English Language Examinations και Pearson VUE (GMAT). Η έκθεση –η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη– θα οργανωθεί στο ξενοδοχείο Crowne Plaza (Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα) από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. Οργανωτής είναι το Iδρυμα Fulbright στην Ελλάδα, το οποίο χορηγεί υποτροφίες σε Eλληνες και Αμερικανούς πολίτες – φοιτητές, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες και καλλιτέχνες. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-72.41.811, 2 και την ιστοσελίδα www.fulbright.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή