Ραντεβού στα εργοτάξια δίνουν οι εργαζόμενοι της «Ελληνικός Χρυσός»

Ραντεβού στα εργοτάξια δίνουν οι εργαζόμενοι της «Ελληνικός Χρυσός»

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού έξω από τα εργοτάξια έδωσαν την ερχόμενη Δεύτερα το πρωί οι εργαζόμενοι της “Ελληνικός Χρυσός”. Όπως είπε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Χατζής, αφού δοθεί η εντολή από την επιθεώρηση μεταλλείων για άρση της απαγόρευσης λειτουργίας των μεταλλείων, όπως ρητά αναφέρει η απόφαση του ΣτΕ, θα εισέλθουν στις δουλειές τους.

«Κερδίσαμε μια μεγάλη μάχη, αλλά κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, μέχρι την τελική δικαίωση, την ξεκάθαρη πολιτική λύση για το οριστικό άνοιγμα των Μεταλλείων Κασσάνδρας», είναι το μήνυμα που έστειλαν σήμερα σε συγκέντρωση που έγινε στις Σκουριές, οι εκπρόσωποι των Σωματείων Εργαζομένων. Όπως μας εξήγησε ο κ. Χατζής, η σημερινή συγκέντρωση έγινε προκειμένου να εξηγήσουν στον κόσμο της Χαλκιδικής τι σημαίνει στην πράξη η νέα απόφαση του ΣτΕ που ανακαλεί προσωρινά την απόφαση της ανάκλησης τεχνικών μελετών στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή εργασιών και τις διαθεσιμότητες των εργαζόμενων.

Απαντώντας δε σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Χατζής επισήμανε ότι «παραμένουμε έτοιμοι και για συνέχιση των κινητοποιήσεών μας, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, αφού ζητάμε οριστική λύση στο θέμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή